Valtuustosalin modernisointi

 20.3.2017

VALTUUSTOALOITE

Valtuustosali on aikanaan ollut varmastikin tyylikäs ja moderni raskaine kalusteineen, nyt kalusteet ovat nurkassa kasalla ja saliin on tuotu pulpettimaisia pöytiä koska yläkoulu ja lukio ovat käyttäneet sitä väistötilana ja lukion ylioppilaskirjoitukset ovat vieläkin salissa.

Koska valtuustoaloitteiden käsittely kestää yleensä kauan, voi tämä aloitteeni olla turhankin optimistinen, mutta ehdotan, että vuoden 2018 talousarvioon budjetoidaan valtuustosalin uudelleen kalustaminen kevyillä muunneltavilla pöytäratkaisuilla. Ja niiden hankinta sijoitettaisiin heti alkuvuoteen. Näin salia voisi käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Voisimme palata pitämään valtuuston kokoukset saliin, ja silti ylioppilaskirjoitukset voitaisiin pitää siellä. Ja samalla mietittäisiin, onko saliin tarvetta tehdä joitain muita muutoksia.

Samassa yhteydessä voitaisiin järjestää salin pöytiin mikrofonit, jotta saataisiin käyntiin jo aiemmin valtuustoaloitteessa esitetty valtuuston kokousten sähköinen taltioiminen siten, että äänikin kuuluu hyvin.


Virroilla 20.3.2017



Tytti Majanen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sosiaalisen median hyödyntäminen yhteydenpidossa

Valtuutetuille virrat.fi -sähköpostiosoitteet